Smits Bouw Andel
Optimaal wooncomfort
Smits Bouw Andel
Optimaal wooncomfort

Diensten van bouwbedrijf Smits Bouw Andel bij Gorinchem

We zijn erg flexibel en vakbekwaam en kunnen daardoor verschillende projecten binnen de bouwsector oppakken. Onderstaand ziet u waar wij ons voornamelijk mee bezighouden. Heeft u een klus en weet u niet zeker of wij deze kunnen klaren? U kunt altijd even contact opnemen, dan bespreken we het. 

Nieuwbouw

nieuwbouw Gorinchem

Wilt u een volledig nieuwe woning laten bouwen? Dan zijn wij de aangewezen partij. Als hoofdaannemer zijn wij de ontzorgende factor en we regelen samen met u dat de  woning naar wens wordt opgeleverd.

Het eindresultaat zal een woning zijn waar mensen jarenlang woonplezier zullen hebben. Naast het opleveren van een volledige woning verzorgen wij ook uitbouw of een verbouwing aan een woning. 

bouwmaterialen Gorinchem

Verbouw

Wij verbouwen zolders, badkamers, keukens, woonkamers of andere onderdelen van particuliere woningen, bedrijven, scholen of gemeentelijke instanties.

machinale timmerwerken

Machinale timmerwerken

In onze werkplaats maken we diverse kwaliteitsproducten van duurzaam hout. Denk hierbij aan kozijnen en deuren, maar ook volledig nieuwe trappen.

Bouwbedrijf Gorinchem

Isolatiewerkzaamheden

Energiezuinige woningen zijn erg in trek. Wij isoleren uw woning van kruipruimte tot het dak. Zo blijft 's winters de warmte binnen en de kou buiten.

Vervangen van kozijnen

bouwbedrijf Andel

Wij plaatsen uw gewenste kozijnen op een professionele wijze. 
Houten kozijnen maken we in onze eigen werkplaats.

Smits Bouw Andel

Vervangen van dakbedekkingen

We kunnen alle soorten daken vervangen en aanbouwen, zoals platte daken, pannendaken en rietendaken.

houtmaterialen

Bouwmaterialen

Wij leveren onder meer houtmaterialen voor de particuliere doe-het-zelver. 

Portfolio